RimCirkus har börjat igen! RimCirkus alkaa jälleen!

RimCirkus har börjat sin verksamhet efter ett långt sommarlov. Vi är glada att få träffa barnen igen och fortsätta med undervisningen fr.o.m. nästa vecka!  

Tämä viikko on kulunut syksyn sisältöjen ja aikataulujen suunnittelun parissa, sekä etätapaamisissa päiväkotien ja koulujen henkilökunnan kanssa. 

RimCirkus-toiminta laajenee syksyllä 2020 ja uutena kohteena mukaan tulee Kytöpuiston koulu. RimCirkusta on syksyllä siis seitsemässä eri paikassa!  

Varhaiskasvatuksessa draama- ja sirkustunneilla keskeisiä teemoja syksyllä ovat muun muassa tunteet, ystävyys ja yhteistyö sekä metsä ja eläimet. Sirkustunneilla korostuvat motoristen taitojen harjoittelu, kun taas draamatunneilla keskitytään tarinallistamiseen ja eläydytään erilaisiin rooleihin. Molemmissa keskiössä ovat ryhmässä toimiminen, kehonhahmotus sekä rytmi. 

Kouluissa sukellamme yhdessä jongleerauksen, akrobatian, improvisaation ja miimin maailmaan! Lähestymme toiminnallisesti toista kotimaista kieltä, käytämme tunneilla sekä suomea että ruotsia ja kannustamme oppilasta harjoittelemaan rohkeasti erilaisia, erityisesti suullisia viestintätilanteita. 

Vi önskar alla en riktig bra början på hösten! Toivotamme kaikille oikein hyvää syksyn alkua! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s